Brasserie Lookies

Maltaplein 2 , Rotterdam

Openingstijden

ma t/m vr
11:00 - 00:00
za
11:00 - 00:00
zo
11:00 - 00:00
Brasserie Lookies

Mediterraanse sferen het jaar door bij Brasserie Lookies

Eigenlijk is het altijd zomer bij Lookies. Dat komt door het uitzicht op de boulevard en het strand van de Zevenhuizerplas. Maar ook door de vrolijke bediening die net een stapje harder loopt dan je normaal gewend bent. De brasserie is 7 dagen per week geopend, in het winterseizoen van 11.00 uur tot 24.00 uur. Bij mooi weer is het ook heerlijk genieten op een van onze terrassen.

High tea, feesten en partijen

Naast een lunch, brunch en diner kun je bij Lookies ook heel goed terecht voor een buffet, walking dinner, barbecue of sfeervolle high tea. De feesten bij Lookies zijn een begrip geworden in de regio; we toveren de ruimte desgewenst om in het thema naar wens en maken er echt een groot feest van. Maar ook voor je zakelijke vergadering of diner zorgen we er graag voor dat het je aan niets ontbreekt.

Party- en bezorgservice

Een keer geen zin om te koken? Of een avondje doorhalen op het werk? Bij Lookies bezorgen we tussen 17.00 en 20.00 uur onze overheerlijke gerechten thuis of op het werk. Zolang het maar binnen de regio is. Maar ook voor de culinaire verzorging van je feestje thuis kun je ons altijd bellen.