Bakker Ammerlaan

Sicilië Boulevard 416, Rotterdam

Openingstijden

ma t/m do
08:00 - 17:30
vr
08:00 - 20:00
za
08:00 - 17:00
zo
12:00 - 17:00
Bakker Ammerlaan

Dagelijks vers brood

De geur van vers brood en de liefde voor het bakkersvak wordt al meer dan 120 jaar binnen de familie Ammerlaan van generatie tot generatie doorgegeven. Inmiddels staat de 5e generatie van de familie alweer aan het roer. Met respect voor het echte ambacht en een gezonde kijk op de smaken van nu en de toekomst komen we tot een verrassende, smakelijke mix van brood- en banketproducten. Voor elk moment een passend brood- of banketproduct. Met zorg gemaakt door de meesterbakkers in onze eigen bakkerij.

Ammerlaan Authentiek

Menigeen rijdt er een stukje voor om: ons overheerlijke Ammerlaan Autentiek brood. Vers in de winkel op de stenen vloer gebakken. Maar ook onze andere broodsoorten zoals het smaakvolle Multikoren zijn bijzonder in trek. Je moet het geproefd hebben!

Koffie met een lekkernij

Even op je gemak zitten en lekker genieten van een kopje kwaliteitskoffie of -thee in onze winkel aan de ‘stamtafel’. Of bij lekker weer op ons kleine, gezellige buitenterras. Ook dat kan bij bakker Ammerlaan in winkelcentrum Nesselande. We verrassen u graag en er is altijd iets lekkers te proeven.