Boulevard Nesselande heeft een primeur! Het bekende speelklei merk Play Doh organiseert op Tweede Paasdag, maandag 2 april, haar eerste workshop op locatie in Boulevard Nesselande. Vanaf 12:00 t/m 16:00 uur kunnen kids op het Maltaplein naar hartenlust allerlei klei kunstwerken maken.

Pasen
Het thema van de workshop in Boulevard Nesselande is Pasen. De kinderen worden die middag dan ook begeleid in het maken van paashaasjes, -eieren en -kuikentjes van klei. Uiteraard kunnen ze ook naar eigen fantasie een kleiwerk maken. De missie van Play-Doh is om de fantasie van kinderen te prikkelen en hun creativiteit te stimuleren. Daarbij helpt al dat rollen, draaien en kneden bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie.

Win een Play Doh pakket!
Deelnemers aan de workshop ontvangen na deelname een potje Play Doh en een te gekke kleurplaat. Kids kunnen de kleurplaat t/m 9 april inleveren bij Intertoys aan de Sicilië Boulevard 412. De mooiste kleurplaat wint een Plah Doh pakket!

Winkels open
Terwijl de kids opgaan in de wereld van Play Doh kunnen ouders genieten van een koffie op lekkere lunch bij Brasserie Lookies of Mamamo. Ook zijn er veel winkels op Tweede Paasdag geopend waaronder;  Albert Heijn, Jumbo, Etos, Gall & Gall, Intertoys, Op=Op, Kruidvat, Nelson Schoenen. Je kunt Tweede Paasdag ook gezellig afsluiten met een familiediner aan de Boulevard bij o.a. L’Italiano, Mr. Pitta, Deli City of Sushi Sensei. Parkeren aan en rondom de Boulevard is gratis.

Volg voor meer informatie over de activiteiten in Boulevard Nesselande onze Facebookpagina via @winkelcentrumboulevardnesselande.


Terug naar overzicht