Boulevard Nesselande zoekt speurneuzen!

Speciaal voor het Jeugd Vakantie Paspoort ontwikkelde Boulevard Nesselande in samenwerking met Hans, aka Ckoe, ontwerper van het populaire kartonboek ‘Een rondje Rotterdam’’ een speurtocht langs de hotspots van Nesselande.

De schatten van Nesselande

Van 8 juli t/m 20 augustus zijn alle basisschool kinderen welkom om op ontdekking te gaan naar de verborgen ‘schatten’ van de Boulevard. De speurtocht brengt de kinderen langs de boulevard, het strand, de walvis, het watertappunt en uiteraard langs de ijssalon. Op iedere locatie is een letter verborgen. De letters vormen samen hét woord dat de kinderen in hun paspoort kunnen invullen. Op vertoon van hun paspoort ontvangen ze bij Bakker Ammerlaan aan de Sicilië Boulevard een gratis speurtocht. Dit is ook de plek waar kinderen na afloop een zomerse surprise ontvangen als zij de speurtocht hebben opgelost.

FACTS

Wanneer? 8 juli t/m 20 augustus 2022
Waar? start- en eindpunt bij Bakker Ammerlaan aan de Sicilië Boulevard
Wat? een speurtocht langs de verborgen schatten van de Boulevard; alle letters gevonden? dan ontvang je een leuke zomerse surprise.
Deelname? GRATIS

Het Jeugd Vakantie Paspoort

Het Jeugd Vakantie Paspoort is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en bevat kortingsbonnen voor allerlei attracties in Rotterdam en omstreken. Alle basisschoolkinderen in Rotterdam krijgen het Jeugd Vakantie Paspoort gratis op school. Het paspoort is bedoeld om kinderen een leuke en vooral actieve tijd te bezorgen gedurende de zomervakantie. Het Jeugd Vakantiepaspoort is geldig van 8 juli t/m 20 augustus 2023. In de zomervakantie is het Jeugd Vakantiepaspoort ook te koop in de Rotterdampaswinkel in de Centrale Bibliotheek. Kijk hier voor meer informatie.


Terug naar overzicht