Coronavirus

We hebben besloten om onze Spaar & Win actie niet vroegtijdig te stoppen, maar juist te verlengen. De komende tijd worden er nog steeds zegels uitgedeeld. De looptijd en de datum van de prijsuitreiking van deze actie zullen wij binnenkort bekend maken op onze website en social media kanalen. Steun de lokale ondernemer en blijf Winkelcentrum Boulevard Nesselande bezoeken!

 

Van zaterdag 29 februari t/m zaterdag 28 maart staat Boulevard Nesselande in het teken van de actie Spaar & Win. Bij iedere aankoop van € 10,- in bovenstaande periode bij de winkels van Boulevard Nesselande ontvang je een zegel, tot een maximum van 5 zegels per keer.

Plak de zegels op deze spaarkaart (af te halen bij een van de deelnemende winkels), stop de volledig ingevulde spaarkaart uiterlijk zaterdag 28 maart in de deelnamebox Brasserie Lookies en Mamamo en maak kans op een e-bike t.w.v. € 1.699,- of op één van de vele andere prijzen!

Prijsuitreiking

Op zaterdag 4 april om 12.00 uur worden uit alle ingeleverde spaarkaarten de prijswinnaars getrokken. De prijzen worden enkel overhandigd als je hierbij persoonlijk aanwezig bent. De prijsuitreiking zal plaats vinden op Boulevard Nesselande.

Bekijk hier de actievoorwaarden.


Terug naar overzicht