De feestdagen staan voor de deur en bij Boulevard Nesselande laten we deze betoverende tijd niet aan ons voorbijgaan. De Kerstman strijkt neer in het mooie Nesselande en opent hier een heuse ‘Santa’s Wonderland’. Een bijzondere plek voor jong en oud! Kom jij ook langs?

Programma

8 december (woensdagmiddag)
Meeting Santa, silent disco, X-mas cookie party + inpakservice
Een geweldige openingsdag met silent disco (X-mas hits), een cookie party ‘maak je eigen kerstkoekjes’ en ook de mogelijkheid om je cadeaus prachtig in te laten pakken.

11 & 12 december
Meeting Santa (beide dagen), wish wall weekend, inpakservice
Een weekend vol magie! Ontmoet de kerstman en schrijf je mooiste dromen op, op de wish wall. Op zowel zaterdag als zondag wordt er een wens uitgekozen die ook echt uit gaat komen!

15 december (woensdagmiddag)
Meeting Santa, Christmas donut day, inpakservice
Een smakelijke woensdagmiddag! Versier je eigen kerstdonut en pak deze mooi in, ga op de foto met de kerstman en laat je cadeaus inpakken bij de supermooie balie.

18 & 19 december
Letters to Santa, meeting Santa + magic prinsessen inclusief koets, inpakservice
Wow! Op zaterdag komen prinsessen naar Boulevard Nesselande toe. Maak een ritje in de koets en ga op de foto met de prachtige prinsessen. Ook kun je op zowel zaterdag als zondag jouw verlanglijstje inleveren bij de XXL Santa brievenbus. Ben jij de gelukkige en komt je hele lijstje uit?

23 & 24 december
Meeting Santa, inpakservice

Extra openingsdagen Santa’s Wonderland
Donderdag 9 december
Vrijdag 10 december
Donderdag 16 december
Vrijdag 17 december
Maandag 20 december
Dinsdag 21 december
Woensdag 22 december

Praktisch
Dagelijks open van 13:00 tot 17:00 uur
Locatie Maltaplein 58, naast Primera

Het programma is onder voorbehoud van de landelijke geldende maatregelen. De organisatie behoudt zich het recht voor om het programma tussentijds te wijzigen.


Terug naar overzicht