De winkels aan Boulevard Nesselande zijn iedere zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. De eerste zondag van de maand, is er tevens voor kids van alles te beleven. Eerder al bezocht Play Doh het winkelgebied en op zondag 6 mei a.s. staat er een midgetgolfbaan met maar liefst 9 holes op het Maltaplein waar kids zich kunnen uitleven.

Kidsfun

Iedere eerste zondag van de maand is er voor kids van alles te beleven in Boulevard Nesselande. Op 6 mei a.s. ligt er op het Maltaplein een midgetgolfbaan met 9 hols. De hols zijn voorzien van pittige obstakels, dus de kids zullen het balletje niet zomaar in het putje slaan. Doe je mee, dan maak je kans op een leuk prijzenpakket. De baan is gratis toegankelijk en open van 12:00 tot 16:00 uur.

Koopzondag

Boulevard Nesselande is iedere zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Met winkels als Hema, Nelson, Shoeby, Kruidvat en Intertoys kun je er fijn shoppen. Maar ook voor de dagelijkse boodschappen kun je er terecht bij o.a. Albert Heijn en Jumbo. Bij de horeca van o.a. Mamamo, Brasserie Lookies en L’Italiano is het fijn vertoeven voor een kop koffie of lekkere lunch. Parkeren in en rondom het winkelgebied is gratis en is het lekker weer? Dan kun je na het shoppen met de voeten in het zand op het strand van Nesselande.


Terug naar overzicht