Fun Builder Glijbaan (NIEUW!)

De Fun Builder glijbaan is met zijn speciale bouwthema uniek in Nederland. Klauter tussen de bulldozers en hijskranen omhoog om vervolgens van grote hoogte veilig naar beneden te glijden. Onze Fun Builder glijbaan is niet alleen een onwijs leuke uitdaging maar door zijn prachtige full-color prints en 3D-figuren ook een echte publiekstrekker. Let op: Voor het eerste te zien op Boulevard Cruquius!!!

Klus Challenge

Test je reactievermogen met dit geweldige spel. Ga onder de hamers staan en probeer zoveel mogelijk gereedschap te vangen. Door aan één van de acht touwtjes te trekken (onder begeleiding van promotiemedewerker) zal er een stok vallen. De deelnemer staat onder de stokken te wachten tot er een naar beneden zal vallen maar weet niet welke stok er zal gaan vallen. Dit spel komt dus volledig aan op een zeer goed reactievermogen.

XL Speelblokken

De XL reuze blokken zijn zeer makkelijk stapelbaar net als Lego en ook goed uit elkaar te halen. Het grootste verschil met Lego is dat ze enorm groot zijn. Kinderen (en ouders) kunnen zich hiermee uren vermaken en verzinnen de gekste bouwwerken.


Terug naar overzicht