Op zaterdag 27 april is het Koningsdag en dat wordt natuurlijk een groot feest in Boulevard Nesselande! Op het Maltaplein wordt de traditionele kleedjesmarkt georganiseerd. Ook zijn er tal van sfeervolle Hollandse spelactiviteiten w.o. bungeejumpen, springkussen, vier op een rij, orgelmuziek, fotoshoot, creatieve workshops voor de kinderen.

Op het podium op de Sicili√ęboulevard kan je genieten van een lekker drankje en hapje, want de horeca pakt flink uit voor de inwendige mens. Ook kan je lekker genieten & dansen op de beats van DJ Dix Party. Gooi je heupjes los vanaf 13.15 uur want de Rotterdamse liveband Shaky Ground geeft een spetterend live optreden. Maar liefst 3 sets met heerlijke klassiekers die we allemaal mee kunnen zingen uit volle borst. Om 16.00 uur maken ze plaats voor de hoofdact van dit jaar, zanger Dries Roelvink. Na het optreden van Dries neemt DJ Dix Party het feestje over. Om stipt 20.00 uur eindigt het podiumprogramma.

De meeste winkels zijn open op Koningsdag!

We hopen dat de weergoden ons positief gestemd zijn. Bij slecht weer is de kinderworkshop voor in de voormalige Bloemenwinkel.


Terug naar overzicht