Aanstaande zondag is het zover: we gaan weer van start met onze KidsFun activiteiten! De hele zomer door wordt het genieten voor de kids, die van harte welkom zijn bij onze creatieve activiteiten.

Zondag 4 juli – DJ Workshop
Let’s turn it up! Alle kinderen krijgen een eigen dj-set en kunnen zelf creatief en muzikaal aan de slag. Hoe mix je twee nummers aan elkaar? Wat is beatmatchen? Hoe werkt scratchen? Ze leren het tijdens deze DJ Workshop. In de finale draaien een aantal talenten voor het grote publiek en zorgen dat het dak eraf gaat! De nieuwe Martin Garrix of Sophie Francis is gevonden!

Zondag 1 augustus – Kids Summer Party
Tropische sferen in onze Kidsclub, shake je eigen cocktail in onze Summer Bar. Kleurrijke ingrediënten en sapjes maken jouw zomerse drankje compleet. Pimp je Kidscocktail met de leukste rietjes en grappigste versiering. En onze Ballonvouwer maakt de mooiste Summer Balloon kunst, speciaal voor jou!

Zondag 5 september – Kids memories shoot
Kom leuke herinneringen shooten… Met onze te gekke Photobooth maken we hippe foto’s, daarna pimpen we onze foto’s op te originele fotoframes.

De KidsFun activiteiten vinden plaats in een lege unit. Deelname is gratis. De activiteiten vinden van 12:00 tot 17:00 uur plaats.

Terug naar overzicht