Zaterdag 1 oktober is Boulevard Nesselande in Duitse sferen. Van 13:00 t/m 17:00 uur is er op het Maltaplein van alles te beleven rondom het thema Oktoberfest. Een hippie versie, met sfeervolle live optredens en een spectaculaire Muziekbingo om 14:00 en 16:00 uur. De ondernemers stellen fantastische prijzen beschikbaar en de horeca pakt uit met overheerlijke Duitse menu’s en lekkernijen. Verder zijn er Duitse workshops, dansoptredens en kunnen de kids schminken en hun eigen pretzels maken.

De Jodelstage

Op de Jodelstage op het Maltaplein treden de hele middag artiesten op die bezoekers helemaal in de stemming van het Oktoberfest brengen. Zelf meezingen? Dat kan uit volle borst tijdens de meest spectaculaire Muziekbingo van Nederland. Welk nummer hoor jij voorbij komen én staat op jouw bingokaart? Bingo zorgt voor het winnen van te gekke prijzen die vandaag beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers van Boulevard Nesselande. De eerste ronde is om 14:00 uur en de tweede ronde om 16:00 uur.

Overdekt genieten

De tent op het Maltaplein is vandaag volledig aangekleed in de stijl van het Oktoberfest. Je kunt er niet om heen dat de Boulevard hét Duitse feest viert. De crew draagt passende lederhösen en voor de kinderen is er een Duitse workshop. Vanuit de stretchtent is de horeca rechtstreeks bereikbaar en kun je lekker overdekt genieten van hun Duitse lekkernijen.

Pretzels maken

Naast een interactief programma zijn de kinderen zaterdag 1 oktober van 13:00 t/m 17:00 uur van harte welkom om hun eigen pretzels te maken. We hebben het dan over het typisch broodje in de vorm van een krakeling. Deze wordt gemaakt van brooddeeg, is goudbruin gebakken van buiten, zacht van binnen en wordt bestrooid met grof zout. Uiteraard mogen de kids hun baksel vervolgens lekker opeten.

Dresscode

Boulevard Nesselande daagt hun bezoekers uit om in stijl naar het Oktoberfest te komen. De bezoekers met de leukste outfit worden tijdens het feest extra in de watten gelegd. Jetzt geht losssss!

Programma Jodelstage

13:00 Kinderactiviteiten
13:30  Zanger Mike
14:00  Muzikale bingo
15:00  Dance to Beats
16:00  Muzikale bingo
17:00  Einde


Terug naar overzicht