Op zaterdag 29 juni wordt winkelcentrum Boulevard Nesselande het terrein voor een sportief Urban event. Tussen 12.00 en 17.00 uur kan je genieten van Rotterdamse artiesten en sportieve workshops waar je ook zelf aan kunt deelnemen.

Het BE! URBAN event is in handen van de Rotterdamse actrice en presentatrice May Hollerman. De eerste single van May, Run to the Water, is net gereleased. De afgelopen jaren was May een van de belangrijke gezichten van de serie Brugklas op NPO3 en in 2018 speelde May de hoofdrol in de bioscoopfilm Elvy’s Wereld. Met Run to the water neemt ze nu een duik in de wereld van de muziek. De opening van het BE! URBAN event is natuurlijk met een optreden van haar single. May wordt bijgestaan door Host Tommy. Samen presenteren zij dit nieuwe event. Lokale ondernemers organiseren sportieve workshops zoals boks trainingen, bootcamps, maar ook een urban sportshow, waarin veel stunts en tricks worden gepresenteerd. 

Bekende sporters

De 16 jarige (jeugd)wereldkampioen panna en entertainer pur sang, Mehdi Amri, daagt kids uit om mee te doen aan het Panna Knock Out toernooi, deze start om 12.30 tot 14.30 uur. En misschien sta jij wel in de finale die om 16.00 uur begint. Durf jij het aan? Ook kun je een spectactulaire show en workshops freerun en trickings skills beleven met de Friends-crw. Bij het zien van de jumps kom je gegarandeerd in beweging. En wil jij zien hoe je een bal op je vinger laat spinnen? Freestyle basketballer Reemz showt zijn wereldse basketbal tricks. Je mond valt open bij de stunts en tricks die Dez Maarsen op zijn BMX uithaalt. Naast alle sportactiviteiten wordt er ook gedanst! Het dansduo Luciano & Jeems nemen je mee in inspirerende hiphopshow en een swingende workshop. Stilzitten is geen optie.  Alle artiesten geven een interview voorafgaand het optreden, ze leggen je haarfijn uit wat hen inspireert met hun urban way of life.

Meedoen aan een bootcamp / workshops?

Meld je aan bij de tent op het Maltaplein. Deelname is gratis.

Swingende DJ beats

DJ Josip draait vandaag fijne hitjes en de populaire rapformatie Niffo’s zorgt voor een optreden en is het tijd voor de voetjes van de vloer.  Be! Urban en kom op zaterdag 29 juni met vrienden, familie en bekenden naar Winkelcentrum Nesselande voor een middag vol met sport, muziek en dans. Ben jij er bij? 


Terug naar overzicht