Boulevard Nesselande heeft in samenwerking met Hans, aka Ckoe, ontwerper van het populaire kartonboek ‘Een rondje Rotterdam’, speciaal voor het Jeugd Vakantie Paspoort Rotterdam een speurtocht langs de hotspots van het winkelgebied ontworpen. Alle basisschool kinderen zijn van 14 juli t/m 26 augustus welkom om op ontdekking te gaan naar de verborgen ‘schatten’ in het winkelcentrum.

De ‘schatten’ van Nesselande

De speurtocht brengt de kinderen langs alle hotspots van Nesselande; de boulevard, het strand, de walvis van Nesselande, het watertappunt en uiteraard langs de ijssalon. Op iedere locatie is een letter verborgen. De letters samen vormen het woord dat de kinderen in hun paspoort kunnen invullen. Op vertoon van hun paspoort ontvangen ze bij Albert Heijn aan het Maltaplein een stempel en kunnen ze een gratis Nesselande goodie ophalen.

Het Jeugd Vakantie Paspoort

Het Jeugd Vakantie Paspoort is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en bevat kortingsbonnen voor allerlei attracties in Rotterdam en omstreken. Alle basisschoolkinderen in Rotterdam krijgen het Jeugd Vakantie Paspoort gratis op school. Het paspoort is bedoelt om kinderen een leuke en vooral actieve tijd te bezorgen gedurende de zomervakantie weken. Boulevard Nesselande levert hier graag haar bijdrage aan en vond een unieke samenwerking met Ckoe wat resulteerde in een creatieve tocht door het winkelgebied.

Het Jeugd Vakantie Paspoort is geldig van 14 juli t/m 26 augustus 2018. In de zomervakantie is het Jeugd Vakantie Paspoort ook te koop in de Rotterdampaswinkel in de Centrale Bibliotheek. Kijk vanaf 2 juli op de website Jeugdvakantie Paspoort voor meer informatie.


Terug naar overzicht